Over ons

Fleetsupport_wilco
1. Fleetsupport_Anniek

Binnen de organisatie heerst een familiegevoel en wordt er nauw met elkaar samengewerkt om gemeenschappelijke doelen te behalen. Werknemers zijn trots op hun baan en dat leidt tot mooie resultaten; inmiddels mogen we een aanzienlijk deel van de top 100-bedrijven tot onze klanten rekenen. Ook op het gebied van duurzaamheid streef je bij Fleet Support mooie doelen na. Bij ons maak je als aanjager van duurzame mobiliteit namelijk direct een grote impact op de duurzaamheid van de samenleving, mobiliteitssector én de wereld.

2. Fleetsupport42

Bij Fleet Support werk je binnen een sector die volop in beweging is. Wagenpark- en mobiliteitsbeheer wordt steeds complexer en er komen steeds meer nieuwe (zakelijke) mobiliteitsvormen bij. Deze ontwikkeling brengt interessante mogelijkheden met zich mee. Bovendien zorgt de groeiende digitalisering van de markt voor toekomstbestendigheid en zekerheid voor onze werknemers. De groei van de mobiliteitsmarkt beïnvloedt dus niet alleen de richting van onze organisatie, maar ook de carrière van onze werknemers. 

3. Fleetsupport_vincent

Onze mensen zijn het belangrijkste onderdeel van de organisatie en we blijven continu in onze werknemers investeren. We hechten veel waarde aan diversiteit en werven daarom niet alleen binnen de branche, maar ook daarbuiten. Dit geeft ons de mogelijkheid om het vak vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Binnen iedere functie is er voldoende ruimte om te blijven groeien. Er zijn mogelijkheden om opleidingen en trainingen binnen en buiten je functie te volgen, zodat je je zowel in de breedte als in de diepte kunt blijven ontwikkelen. 

Werken bij Fleet Support

Fleet Support in Arnhem is de absolute marktleider en onafhankelijk adviseur op het gebied van fleet- & mobiliteitsmanagement. Wij ondersteunen bedrijven uit de top 500 bij het beheren van hun wagenpark. Dat varieert van daadwerkelijk beheer en analyse van (grote) wagenparken tot consultancy op het gebied van rendement- en risicobeheersing, inkoop- en tenderbegeleiding, mobiliteitsvraagstukken en HR- en autobeleid. Met meer dan 70 collega’s zorgen we voor betrouwbare, flexibele en efficiënte ondersteuning voor alle processen rondom mobiliteit van onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Contact