Disclaimer

Fleetsupport58

Deze website bevat algemene informatie m.b.t. de employer brand van Fleet Support. Hoewel de informatie op deze website uiterst zorgvuldig en zo actueel mogelijk is samengesteld, kunnen wij geen garantie, impliciet of expliciet, geven of de informatie compleet en correct is en of de producten, diensten en de gerelateerde graphics beschikbaar zijn. Aan de inhoud kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Op geen enkele wijze zijn wij aansprakelijk voor verlies van data of beschadiging van systemen, direct of indirect, door het bezoeken van deze website.

Op deze website bevinden zich links naar andere websites, die zich buiten de controle van Fleet Support bevinden. Wij hebben geen invloed op de content en de beschikbaarheid van deze sites. De links betekenen evenmin een aanbeveling voor de informatie of diensten op deze sites.

Hoewel we alles in het werk hebben gesteld om de website te allen tijde online te houden, neemt Fleet Support geen verantwoordelijkheid voor, en voelt zich evenmin aansprakelijk voor, tijdelijke uitval door technische zaken buiten onze controle.

Werken bij Fleet Support

Fleet Support in Arnhem is de absolute marktleider en onafhankelijk adviseur op het gebied van fleet- & mobiliteitsmanagement. Wij ondersteunen bedrijven uit de top 500 bij het beheren van hun wagenpark. Dat varieert van daadwerkelijk beheer en analyse van (grote) wagenparken tot consultancy op het gebied van rendement- en risicobeheersing, inkoop- en tenderbegeleiding, mobiliteitsvraagstukken en HR- en autobeleid. Met meer dan 70 collega’s zorgen we voor betrouwbare, flexibele en efficiënte ondersteuning voor alle processen rondom mobiliteit van onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Contact