Contact

Foto - contactpagina

Bedankt voor je interesse in een carrière bij Fleet Support. We verwelkomen talent in al haar vormen, of je nu een ervaren professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of een enthousiaste starter die zijn carrière wil beginnen.

Dus mocht je vragen hebben over onze openstaande vacatures, ons sollicitatieproces of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden en de cultuur binnen Fleet Support, neem dan gerust contact met ons op!

Wiebe van Eijsden
Talent Acquisition Manager
+31 30 202 4500
recruitment@autobinck.com
Boek een afspraak (30 minuten via MS Teams) 

Werken bij Fleet Support

Fleet Support in Arnhem is de absolute marktleider en onafhankelijk adviseur op het gebied van fleet- & mobiliteitsmanagement. Wij ondersteunen bedrijven uit de top 500 bij het beheren van hun wagenpark. Dat varieert van daadwerkelijk beheer en analyse van (grote) wagenparken tot consultancy op het gebied van rendement- en risicobeheersing, inkoop- en tenderbegeleiding, mobiliteitsvraagstukken en HR- en autobeleid. Met meer dan 70 collega’s zorgen we voor betrouwbare, flexibele en efficiënte ondersteuning voor alle processen rondom mobiliteit van onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Contact